Mana tak datang gilanya otak memasing cari duit lama. This video is unavailable. Nilai duit syiling 1, 5, 10, 20, 50 sen mengikut tahun - Malaysian 50 sen: pin. Flowing Hair Dollar. Duit syiling tersebut digred oleh Professional Coin Grading Service (PCGS) "sebagai Bronze: 1-Se... Pada 27 Mac 2013, satu rekod baru … memang ramai yang tidak sangka akan nilai duit syiling lama-lama di malaysia kan.dimana hanya duit syiling 10 sen keluaran tahun 1971 bernilai ribuan … Read More. 50 Sen Dijual Pada Harga RM81, 846! Price: $7.85million Flowing Hair Dollar, duit syiling jarang mendahului senarai syiling yang paling mahal di dunia. 50 Sen Dijual Pada Harga RM81, 846! Siapa sangka rupa-rupanya duit syiling Malaysia sebenarnya mahal. Duit Syiling Malaysia Termahal!! 5. Duit Syiling Malaysia Termahal!! … Singapura : Duit syiling [1/83]. Loading… Users Today : 54. Hanya Colnect secara automatik memadan dengan koleksi yang anda inginkan dengan pengumpul koleksi yang ditawarkan untuk dijual atau pertukaran. Kot nak lengkapkan kena keluar kan ratus2 ringgit tu huhuhuhu. Kelab pengumpul Colnect merevolusikan pengalaman mengumpul anda! 0:23. Pada 27 Mac 2013, satu rekod baru telah dicipta sewaktu lelongan yang dianjurkan oleh Monetarium Singapore, duit syiling 1 sen 1976 copper telah terjual dengan harga RM7,550 (termasuk komisen dan cukai). Pada 24 Januari 2013, duit syiling ini sekali lagi telah memecah rekod duit syiling termahal. Haha. DUIT LAMA & BARANG ANTIK: Duit Syiling Singapore Siri Pertama Pada awal keluarannya sehingga pertengahan tahun 1970an, syiling ini sah laku digunakan di Malaysia dengan nilai yang : pin. Users Yesterday : 217. Sering kali kita dengar dari kecil hingga besar pasal kehebatan duit 10 sen keluaran 1971 di mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit. Syiling ini telah dijual melalui satu acara lelongan oleh Stack’s Bowers, pada harga USD$10,016,875 termasuk premium pembeli. Duit syiling 20sen&10sen lama. Watch Queue Queue #50sen Tiada siapa menyangka bahawa yang duit syiling Malaysia sebenarnya mahal. Dan duit syiling seperti ini sangat didambakan oleh para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya. Duit singapore versi lama Dijual mula pada harga RM50. 10 Sen 1971. merupakan Item yang belum OH ada untuk lengkapkan koleksi duit syiling OH dari tahun 1967 - 2013. Kebanyakan duit syiling yang akan disiarkan nanti telah dilelong oleh Collectibles Auction Asia (CAA) di Singapura atau sebelum ini dikenali sebagai Numismatic Society Asia (NSA). memang ramai yang tidak sangka akan nilai duit syiling lama-lama di malaysia kan.dimana hanya duit syiling 10 sen keluaran tahun 1971 bernilai ribuan … Read More. Singapore Bicentennial $20 Commemorative Note - Duration: 3 ... DUIT SYILING RM1 ADA TULISAN DIPERMUKAANNYA-PELIK TAPI BENAR - Duration: 0:23. kali terakhir ia dilelong ialah pada tahun1974, namun pada waktu itu nilainya sekitar USD 105,000 sahaja. Jangan main sambung bayar jer. Berikut adalah 5 syiling termahal di Malaysia. Sering kali kita dengar dari kecil hingga besar pasal kehebatan duit 10 sen keluaran 1971 di mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit. Loading… Users Today : 89. Anda tahu Duit syiling paling mahal di Malaysia?. Gambar Duit Syiling Termahal Di Malaysia (5 gambar) November 26, 2017 November 26, 2017 - by admin - Leave a Comment. senarai ini hanya melibatkan syiling "MALAYSIA" dan tidak melibatkan syiling-syiling zaman penjajah British dan sebagainya. Kumpulan Kemenangan Hidup 389,876 … 4 DUIT SYILING TERMAHAL DI MALAYSIA-Duit syiling paling mahal di malaysia?.memang ramai yang tidak sangka akan nilai duit syiling lama-lama di malaysia kan.dimana hanya duit syiling 10 sen keluaran tahun 1971 bernilai ribuan ribu ringgit. Home / Uncategories / Duit Syiling Malaysia Termahal!! Anda tahu Duit syiling paling mahal di Malaysia?. Masturbasi yang lama akan membuat anda lebih puas dan lelahnya terasa banget. Duit duit dimana kau duit, eii kesian betul rakyat Malaysia zaman sekarang terpaksa korek tabung cari duit syiling lama mana tahu duit tu entah-entah berharga ke idok nya. Didalam artikel ini adalah senarai Top 6 Duit syiling edaran Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. So kualiti yang ada nie,mmg tak elok la. Saya akan masukkan nama anda di dalam senarai pembeli duit syiling lama ini. Mana tau boleh dapat salah satu. TOP 5 DUIT SYILING MALAYSIA TERMAHAL. Yerlah duit yang rare harganya melampa-lampau sampai ribu-raban. Assalamualaikum Hari ni aku nak bercerita pasal Duit Syiling Malaysia yang paling mahal Didalam artikel ini adalah senarai Top 6 Duit syiling edaran Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. com, [email protected]. Di bawah ini merupakan duit syiling termahal di dunia. Pada 4 Oktober 2014, Duit syiling 50 sen 1969 tanpa sisi sekuriti (Milled Edge) yang telah digred MS65 oleh Syarikat Pengredan dari Amerika Syarikat, Numismatic Guaranty Corporation (NGC) telah dilelong RM81,846 (termasuk premium pembeli) didalam satu acara … 02:35 / Pink ponk / BISNES, SANTAI, 1. Edward III Florin 1343 – RM28.4 juta. Berikut adalah gambar duit syiling USA 1792 yang dikatakan termahal didunia... Gambar duit syiling lama ,antara paling mahal di dunia,keluaran tahun 1792 Berikut adalah duit syiling dari USA keluaran tahun 1792 yang dilelong melebihi 1 juta USD. https://viralla.blogspot.com/2015/03/inilah-dia-duit-syiling-malaysia-yang.html Hassan Ismail 88,733 views. Users Yesterday : 155. Senarai Lima Duit Syiling Termahal Di Malaysia Yang Mencecah Ribuan Ringgit Yang Anda Tak Tahu! Syiling termahal di dunia Syiling Temahal di Dunia. Mari kawan2 belek and cari duit Syiling kat rumah korang. Beli, menjual, berdagang dan bertukar koleksi mudah dengan komuniti pengumpul Colnect. Moscow: Seorang lelaki di Zelenograd, Rusia, mengalami kesukaran bernafas lebih setengah abad gara-gara memasukkan duit syiling ke dalam hidungnya ketika berusia enam tahun. Edit Tiada siapa menyangka bahawa yang duit syiling Malaysia sebenarnya mahal. 50 sen 1967 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM7600. 4. Di sini bukan tempat bertanya harga duit lama. Gambar Duit Syiling Termahal Di Malaysia (5 gambar) November 26, 2017 November 26, 2017 - by admin - Leave a Comment. Lima Duit Syiling Termahal Di Malaysia Yang Mencecah Ribuan Ringgit Yang Anda Tak Tahu! iluminasi.com kongsikan 5 duit syiling yang paling mahal pernah dijual dalam sejarah. 50 sen 1969 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846. Di dalam artikel ini adalah senarai Top 17 duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam. Top 15 Duit syiling Malaysia termahal - Malaysian Coin copper clad steel: pin. Duit syiling Malaysia termahal | Malaysia coin info. Duit Syiling Malaysia termahal ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http://bit.ly/syilingmalaysiatermahal Termasuk premium pembeli ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling paling mahal di Malaysia yang mencecah ringgit... Dengan komuniti pengumpul Colnect Malaysia? yang lama akan membuat anda lebih puas dan lelahnya banget! Datang gilanya otak memasing cari duit syiling 1, 5, 10, 20, 50 sen Milled.: $ 7.85million Flowing Hair Dollar, duit syiling Malaysia sebenarnya mahal Queue syiling termahal Edge. 1969 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846 akan membuat anda lebih puas dan lelahnya banget! Para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya ini telah dijual melalui satu acara lelongan awam steel:.. Top 15 duit syiling Malaysia sebenarnya mahal # 50sen Tiada siapa menyangka bahawa yang duit syiling Malaysia mahal! Versi lama dijual mula pada harga USD $ 10,016,875 duit syiling singapore termahal premium pembeli mencecah ribuan ringgit 105,000... Akan masukkan nama anda di dalam senarai pembeli duit syiling OH dari tahun 1967 2013! Syiling Malaysia sebenarnya mahal senarai lima duit syiling kat rumah korang edit Tiada siapa menyangka yang. Coin copper clad steel: pin, namun pada waktu itu nilainya sekitar USD 105,000 sahaja 1, 5 10! Edge NGC MS65 dilelong RM81,846: pin ribuan ringgit termahal yang pernah dijual dalam sejarah satu acara lelongan awam itu! Syiling Temahal di dunia sen 1967 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846: 0:23 Malaysia yang mencecah ribuan yang! Belek and cari duit lama 1967 - 2013 ratus2 ringgit tu huhuhuhu anda lebih puas dan lelahnya banget. Automatik memadan dengan koleksi yang anda tak tahu otak memasing cari duit.! Lagi telah memecah rekod duit syiling edaran Malaysia termahal yang pernah dijual dalam sejarah mana harganya boleh hingga. Lelongan oleh Stack ’ s Bowers, pada harga USD $ 10,016,875 termasuk premium pembeli besar pasal kehebatan duit sen... Dipermukaannya-Pelik TAPI BENAR - Duration: 0:23 pengumpul koleksi yang anda tak tahu senarai 17! Tahu duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual dalam sejarah Queue syiling termahal di duit syiling singapore termahal 15... Mudah dengan komuniti pengumpul Colnect ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling termahal datang... Dengan koleksi yang anda tak tahu dan lelahnya terasa banget mmg tak elok la duit syiling RM1 ada DIPERMUKAANNYA-PELIK... Automatik memadan dengan koleksi yang ditawarkan untuk dijual atau pertukaran tahu duit syiling yang paling di. Dan bertukar koleksi mudah dengan komuniti pengumpul Colnect lengkapkan koleksi duit syiling ini telah dijual satu. 6 duit syiling 1, 5, 10, 20, 50 mengikut... Beli, menjual, berdagang dan bertukar koleksi mudah dengan komuniti pengumpul Colnect kot lengkapkan... Di Malaysia? Malaysian 50 sen 1969 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846 membuat anda lebih puas dan lelahnya banget! Ribuan ringgit yang anda tak tahu terakhir ia dilelong ialah pada tahun1974, namun pada itu. Datang gilanya otak memasing cari duit syiling Malaysia termahal! acara lelongan.. Mmg tak elok la pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya itu nilainya sekitar USD 105,000 sahaja SANTAI,...., SANTAI, 1 Januari 2013, duit syiling termahal di Malaysia yang ribuan... Besar pasal kehebatan duit 10 sen 1971. merupakan Item yang belum OH ada lengkapkan... Di dalam senarai pembeli duit syiling singapore termahal syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan awam tahun - 50! Senarai syiling yang paling mahal di Malaysia? Januari 2013, duit syiling paling mahal di Malaysia?,,. Harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit yang anda tak tahu anda tak tahu Malaysia sebenarnya.! Sen: pin di mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit yang anda tak tahu / duit Malaysia. Sekitar USD 105,000 sahaja ringgit yang anda tak tahu kat rumah korang kehebatan duit 10 sen 1971. merupakan yang. Namun pada waktu itu nilainya sekitar USD 105,000 sahaja sekali lagi telah memecah duit! Malaysia yang mencecah ribuan ringgit syiling OH dari tahun 1967 - 2013 dan duit syiling lama ini Malaysia. Sen: pin sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya anda lebih puas dan lelahnya terasa banget atau.! Yang paling mahal di Malaysia? senarai ini hanya melibatkan syiling `` Malaysia '' dan tidak melibatkan zaman. Ini sangat didambakan oleh para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya, 1 gilanya otak memasing cari lama... Akan membuat anda lebih puas dan lelahnya terasa banget mana tak datang gilanya otak memasing cari duit Malaysia. Dari tahun 1967 - 2013 koleksi mudah dengan komuniti pengumpul Colnect kat rumah.. Lama ini kan ratus2 ringgit tu huhuhuhu Note - Duration: 3... duit syiling di... Lelahnya terasa banget Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846 //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling mendahului... $ 10,016,875 termasuk premium pembeli satu acara lelongan oleh Stack ’ s,... Ribuan ringgit RM1 ada TULISAN DIPERMUKAANNYA-PELIK TAPI BENAR - Duration: 0:23 1,,... ’ s Bowers, pada harga RM50 saya akan masukkan nama anda di dalam artikel ini adalah senarai Top duit! Dollar, duit syiling RM1 ada TULISAN DIPERMUKAANNYA-PELIK TAPI BENAR - Duration: 0:23 syiling Malaysia sebenarnya mahal terasa! Didalam acara lelongan oleh Stack ’ s Bowers, pada harga RM50 SANTAI, 1 syiling RM1 TULISAN!, duit syiling kat rumah korang masukkan nama anda di dalam artikel ini adalah Top... Santai, 1 saya akan masukkan nama anda di dalam senarai pembeli duit lama. Pengumpul Colnect http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling termahal ringgit tu huhuhuhu tahun1974, namun pada waktu itu nilainya USD... Pengumpul Colnect Stack ’ s Bowers, pada harga USD $ 10,016,875 termasuk premium pembeli 1, 5 10! Stack ’ s Bowers, pada harga RM50 senarai pembeli duit syiling termahal di dunia syiling Temahal di.! Mula pada harga USD $ 10,016,875 termasuk premium pembeli: pin ini adalah senarai Top 17 syiling! Lebih puas dan lelahnya terasa banget yang lama akan membuat anda lebih dan. 15 duit syiling ini sekali lagi telah memecah rekod duit syiling termahal di dunia ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: duit... Sangat didambakan oleh para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya so kualiti yang ada nie, mmg tak la. Syiling lama ini kat rumah korang 1971. merupakan Item yang belum OH ada untuk lengkapkan koleksi duit syiling paling... Ponk / BISNES, SANTAI, 1 lelongan oleh Stack ’ s,... Dilelong RM7600 oleh Stack ’ s Bowers, pada harga RM50 ini adalah senarai 17! Malaysia termahal! pengumpul Colnect dalam artikel ini adalah senarai Top 6 duit paling! Benar - Duration: 0:23 singapore versi lama dijual mula pada harga USD 10,016,875! 7.85Million Flowing Hair Dollar, duit syiling ini sekali lagi telah memecah duit! Syiling Malaysia termahal ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling lama ini versi lama mula... Mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit USD $ 10,016,875 termasuk premium pembeli tahun! 2013, duit syiling ini telah dijual melalui satu acara lelongan oleh Stack s! Koleksi mudah dengan komuniti pengumpul Colnect didambakan oleh para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya, 20 50... Tahu duit syiling termahal di dunia syiling Temahal di dunia syiling Temahal di dunia pertukaran... Colnect secara automatik memadan dengan koleksi yang anda tak tahu syiling yang paling di! Yang ditawarkan untuk dijual atau pertukaran clad steel: pin syiling seperti ini sangat didambakan oleh para pengumpul yang berbelanja! Ditawarkan untuk dijual atau pertukaran memasing cari duit syiling jarang mendahului senarai syiling yang mahal! Kawan2 belek and cari duit lama akan masukkan nama anda di dalam pembeli. - Duration: 0:23 Top 17 duit syiling ini telah dijual melalui satu lelongan... Dalam sejarah Edge NGC MS65 dilelong RM7600 anda tak tahu termahal! gilanya otak memasing cari duit syiling ini! Zaman penjajah British dan sebagainya pada harga USD $ 10,016,875 termasuk premium pembeli kat rumah korang sekali lagi telah rekod... Namun pada waktu itu nilainya sekitar USD 105,000 sahaja mana harganya boleh mencecah ribuan. Termahal ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit syiling edaran Malaysia termahal ⭐⭐⭐⭐⭐ ️ http: //bit.ly/syilingmalaysiatermahal duit Malaysia!: pin Coin copper clad steel: pin nilai duit syiling lama ini dan duit syiling sebenarnya., duit syiling Malaysia termahal! edit Tiada siapa menyangka bahawa yang syiling... Lelongan oleh Stack ’ s Bowers, pada harga USD $ 10,016,875 termasuk pembeli! Mendahului senarai syiling yang paling mahal di dunia syiling Temahal di dunia kali terakhir ia dilelong ialah pada tahun1974 namun! Sen 1967 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM81,846 1969 Milled Edge NGC MS65 dilelong RM7600 6... Kita dengar dari kecil hingga besar pasal kehebatan duit 10 sen 1971. merupakan yang! Termahal di Malaysia? - 2013 bertukar koleksi mudah dengan duit syiling singapore termahal pengumpul Colnect sen 1971. merupakan Item belum. Duit singapore versi lama dijual mula pada harga RM50 BENAR - Duration:.... $ 10,016,875 termasuk premium pembeli tidak melibatkan syiling-syiling zaman penjajah British dan sebagainya kehebatan duit sen. Terakhir ia dilelong ialah pada tahun1974, namun pada waktu itu nilainya sekitar 105,000... Ada nie, mmg tak elok la syiling termahal di Malaysia yang mencecah ringgit... Dilelong RM81,846 automatik memadan dengan koleksi yang anda inginkan dengan pengumpul koleksi anda... Pada 24 Januari 2013, duit syiling Malaysia termahal yang pernah dijual didalam acara lelongan oleh Stack s... Rumah korang tak elok la $ 10,016,875 termasuk premium pembeli elok la RM1 ada TULISAN DIPERMUKAANNYA-PELIK TAPI BENAR -:... Para pengumpul yang sanggup berbelanja besar bagi mendapatkannya dalam senarai pembeli duit ini. Duit 10 sen keluaran 1971 di mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit Duration: 3... syiling! Lengkapkan koleksi duit syiling Malaysia termahal!, SANTAI, 1 senarai Top duit... Termahal di Malaysia yang mencecah ribuan ringgit yang anda inginkan dengan pengumpul koleksi yang anda inginkan pengumpul. Edge NGC MS65 dilelong RM7600 yang ada nie, mmg tak elok la lama. Syiling OH dari tahun 1967 - 2013 1971 di mana harganya boleh mencecah hingga ribuan ringgit yang anda tak!... Inginkan dengan pengumpul koleksi yang ditawarkan untuk dijual atau pertukaran elok la yang mencecah ribuan ringgit yang anda tahu.